Mobilhomes huren in Rabac, Istrië, Kroatie| mobilhomes voor 6 personen

Plaats
Istrie (Rabac), Vakantiehuizen Kroatië
Park
Mobilhomes huren in Rabac, Istrië, Kroatie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Direct aan het strand op een schiereiland gelegen mobilhomes voor 6 personen te huur op Camping Marina in Rabac, Istrie, Kroatie. 4-sterren camping met strand en zwembad.

Deze Camping Marina Valamar Rabac Istrie Mobilhomes (type Comfort) zijn gesitueerd op kavels van 120 m2 en beschikken over in totaal 22m2 woonoppervlakte, 6 slaapplaatsen, een badkamer, een goed uitgeruste keuken, airco en een veranda met tuinmeubilair.

Camping Marina in Rabac beschikt over meerdere type accommodaties. Kijk even op de site voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

De 4-sterren Camping Marina Valamar Rabac Istrie Mobilhomes zijn gelegen aan de oostkust van Istrie niet ver van het middeleeuwse stadje Labin en niet ver van het bekende vakantieoord Rabac, dat tegen een steile helling van een baai oprijst.

Camping Marina heeft vanaf 2015 de beschikking over een prachtig zwembad met ligstoelen. Het schitterende uitzicht is inclusief ! Daarnaast is er een nieuw kinderzwembad met zonneterras, een nieuwe kinderspeelplaats en wordt de camping volledig vernieuwd en is daarmee de 1e 4-sterren camping aan de oostkust van Istrie.

De Camping Marina Valamar Rabac Istrie Mobilhomes zijn gelegen op een schiereiland met een kustlengte van 1.500 meter. De camping heeft een prachtig uitzicht op zee. De ongerepte natuur en de rust maken het tot een ideale plek voor een ontspannen vakantie. Camping Marina is bij duiksporters erg in intrek. In de glinsterende onderwaterwereld kunt u op zoek gaan naar scheepswrakken (zoals de "Lina") en naar rotspartijen en grotten (op 37 m. diepte). In de duikclub van Camping Marina vinden niet alleen ervaren duikers wat zij zoeken, maar ook zij die voor het eerst met de sport kennismaken kunnen onbezorgd het water in.

Camping Marina beschikt verder over wandelpaden en joggingparcours, tafeltennis, een eetcafe, er is fietsverhuur en in het hoogseizoen animatie voor de kinderen. Wij heten u van harte welkom in deze mooie mobilhomes gelegen op Camping Marina in Rabac aan de oostzijde van Istrie, Kroatie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht