Mobilhomes huren in Quend, Abbeville, Picardie Somme, Frankrijk | mobilhomes voor 4 en 6 personen

Plaats
Noord-Nauw-van-Calais en Picardië (Quend), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Mobilhomes huren in Quend, Abbeville, Picardie Somme, Frankrijk
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Informatie en reserveer

Zeer fraaie mobilhomes te huur voor 4 en 6 personen op Camping des Roses in Quend vlakbij Abbeville in de regio Picardie Somme in Frankrijk. Vakantiepark met zwembad en veel voorzieningen.

Deze Camping des Roses Quend Picardie Somme Frankrijk Mobilhomes (type 6 personen) beschikken over 3 slaapkamers (1 met een 2-pers. bed, 1 met twee 1-pers. bedden en 1 met een stapelbed), een badkamer met douche en wastafel, een apart toilet, woongedeelte met sofa, tafel en tv, en een goed uitgeruste keuken met koelkast, magnetron en koffiezetapparaat. Voor buiten beschikt u over een fraaie veranda met tuinmeubilair en barbecue.

De Camping des Roses Quend Picardie Somme Frankrijk Mobilhomes staan op een camping met zeer veel faciliteiten waaronder een prachtig zwembad met een enorme glijbaan, een multifunctioneel sportterrein, diverse speeltuinen, fietsverhuur, tafeltennis, jeu de boules, bar, kleine supermarkt, kiosk en in het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig. Op dit mooie vakantiepark is WIFI aanwezig.

Ook de ligging is prima. Camping des Roses is prachtig gelegen in het hart van het mooiste duinengebied van Europa en op slechts 3km. van het strand. Kortom: Camping des Roses is zeer de moeite waard.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze Camping des Roses Quend Picardie Somme Frankrijk Mobilhomes. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht