Mobilhomes huren in Pula, Istrië, Kroatie | mobilhomes voor 6 personen

Plaats
Istrie (Pula), Vakantiehuizen Kroatië
Park
Mobilhomes huren in Pula, Istrië, Kroatie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Prachtig bij het strand en tegen een heuvel gelegen mobilhomes voor 6 personen te huur met een geweldig uitzicht op de Brijuni-eilanden !

Deze Camping Brioni Valamar Pula Istrie Mobilhomes (type Superior) zijn gesitueerd op kavels van 150 m2 en beschikken over in totaal 29m2 woonoppervlakte, 6 slaapplaatsen, 2 badkamers, een goed uitgeruste keuken, airco en een veranda met tuinmeubilair.

Camping Brioni in Pula beschikt over meerdere type accommodaties. Kijk even op de site voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

De Camping Brioni Valamar Pula Istrie Mobilhomes zijn gelegen aan de zuidwestkust van Istrie, niet ver van Pula. Ook in deze stad met zijn mediterrane flair zijn veel cultuurhistorisch interessante gebouwen te zien. Het bekendste daarvan is zonder twijfel de Arena, het antieke Romeinse amfitheater dat eertijds aan 23.000 toeschouwers plaats bood.

Natuurliefhebbers zullen enthousiast zijn over het nationale park Brijuni, een 14 eilanden omvattende archipel, waar het cultureel erfgoed en de schitterende natuur een unieke combinatie vormen.

Camping Brioni is een volledig natuurlijk terrein rondom een heuvel met overwegend hoge pijnbomen. Het uitzicht vanaf de camping op de Brijuni-eilanden is absoluut uniek. De camping is geschikt voor liefhebbers van een actieve vakantie, maar ook voor hen die de natuur in willen en historische bezienswaardigheden willen bezoeken.

Wij heten u van harte welkom op Camping Brioni in Pula !

Ga terug naar overzicht