Mobilhomes huren in Privlaka, Dalmatie - regio Zadar, Kroatie | vakantiehuisje voor 4 - 6 personen

Plaats
Dalmatie - regio Zadar (Privlaka), Vakantiehuizen Kroatië
Park
Mobilhomes huren in Privlaka, Dalmatie - regio Zadar, Kroatie
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op park direct aan het strand gelegen mobilhomes voor 4 - 6 personen te huur op Camping Dalmacija in Privlaka in de mooie regio Dalmatie - regio Zadar in Kroatie. Camping direct aan het strand.

Deze Camping Dalmacija Privlaka Dalmatie Zadar Kroatie Mobilhomes beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden, 2 !! badkamers met elk een douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met (2-pers. slaap-)sofa, tafel, WIFI en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast (met vriesvak) en koffiezetapparaat.

Voor buiten beschikt u over een overdekte veranda met tuinmeubilair. Camping Dalmacija Privlaka beschikt over meerdere type mobilhomes. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Als gast van deze Camping Dalmacija Privlaka Dalmatie Zadar Kroatie Mobilhomes heeft u de beschikking over o.a. een supermarkt, restaurant, pizzeria, ijssalon, strandbar, WIFI, enkele speeltoestellen, beachvolleybal, tafeltennistafel, poolbiljart, tv-ruimte en uiteraard een zeer fraai strand. Het dorpje Privlaka ligt op loopafstand van de camping.

De Camping Dalmacija Privlaka Dalmatie Zadar Kroatie Mobilhomes zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. De busverbinding Zadar - Vir bevindt zich direct voor de camping, zodat dagjesmensen en avondgenieters gemakkelijk hun doel kunnen bereiken. De prachtige stad Zadar ligt op ongeveer 20 minuten rijden en is een bezoek zeker waard. Ook de Plitvicer meren en het eiland Pag zijn gemakkelijk te bereiken.

Wij heten u van harte welkom in deze mooie mobilhomes op Camping Dalmacija in Privlaka in de regio Dalmatie - Zadar in Kroatie met een zeer aangenaam mediterraan klimaat met maar liefst 300 zonnedagen per jaar. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht