Mobilhomes huren in Novalja, Pag, Dalmatie regio Zadar, Kroatie | mobilhomes voor 4 personen

Plaats
Dalmatie - regio Zadar (Novalja), Vakantiehuizen Kroatië
Park
Mobilhomes huren in Novalja, Pag, Dalmatie regio Zadar, Kroatie
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Informatie en reserveer

Schitterend gelegen mobilhomes voor 4 personen direct aan een prachtig strand in de mooiste baai van het eiland Pag, Kroatie. Camping in Novalja. Veel sport- en spelvoorzieningen. Nieuw zwemparadijs 2015.

Deze Camping Village Strasko Novalja Pag Kroatie Mobilhomes beschikken over 2 slaapkamers, 1 slaapkamer met een 2-pers. bed en 1 slaapkamer met twee 1-pers. bedden. Elke slaapkamer beschikt over een eigen badkamer, elk met douche, wastafel en toilet. Verder beschikken deze mobilhomes voor 4 personen over een ruime woonkamer, met sofa, tafel, tv, airco en over een volledig ingerichte keuken met o.a. kookplaat en koelkast. Voor buiten beschikt u over een groot ingericht terras met tuinmeubilair waar u kunt genieten van onvergetelijke zonsondergangen aan de Adria.

Als gast van deze Camping Village Strasko Novalja Pag Kroatie Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal voorzieningen. Zo heeft u de beschikking over een zeer fraai aangelegd nieuw (2015) zwemparadijs met zonneterrassen met ligbedden, een prachtig strand, zijn er diverse tennisbanen, een beachvolleybalveld, een kegelbaan, badmintonbaan, fitnessruimte en schaakgelegenheid. Er zijn meerdere restaurants en winkels waaronder een supermarkt. U kunt er fietsen, scooters en waterfietsen huren en bovendien is er op de camping een paard rijschool, duikschool, zwemschool en kinderboerderij gevestigd.

En tot slot is er een animatieteam aanwezig die voor jong (kinderclub, kinderdisco, speeltuin) en oud (ochtendgymnastiek, aerobic, karaoke, workshops voor muziek en beeldende kunst) allerlei activiteiten organiseert.

De Camping Village Strasko Novalja Pag Kroatie Mobilhomes liggen langs de kustlijn aan de mooiste baai van het eiland Pag aan een van de mooiste stranden van de Adria en in noordelijk Dalmatie en in de regio Kvarner.

Wij heten u van harte welkom voor een verblijf op Camping Village Strasko in Novalja op het prachtige eiland Pag in Kroatie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht