Mobilhomes huren in Nazaré, Estremadure en Ribatejo, Portugal | mobilhomes voor 4 personen

Plaats
Estremadure en Ribatejo (Nazaré), Vakantiehuizen Portugal
Park
Mobilhomes huren in Nazaré, Estremadure en Ribatejo, Portugal
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op een rustige in een pijnbomenbos gelegen camping vlakbij het pittoreske vissersplaatsje Nazaré mobilhomes te huur voor 4 personen in Nazaré aan de westkust van Portugal. Camping met zwembad.

De dichtbij zee gelegen Camping Orbitur Valado Nazaré Kust Portugal Mobilhomes type Atlantico heeft 1 slaapkamer met een 2-pers.bed, een woon-eetkamer met slaapbank voor 2 personen, keuken, badkamer en overdekt terras met 2 ligstoelen, tafel en stoelen. Accommodatie voorzien van serviesgoed en keukengerei (voor 4 personen), koelkast, TV, verwarming, warm water, beddengoed en badlakens (bij de ingang). Parkeerplaats voor 1 auto inbegrepen. Huisdieren zijn niet toegestaan in de accommodatie.

Als gast van deze Camping Orbitur Valado Nazaré Kust Portugal Mobilhomes type Atlantico heeft u de beschikking over een mooi buitenzwembad met ligweide, ligstoelen en zonneterras en een kleine supermarkt. Camping Orbitur Valado beschikt overigens over meerdere type vakantiehuisjes. Kijk even op de site voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Ook kunt u als gast van de CCamping Orbitur Valado Nazaré Kust Portugal Mobilhomes type Atlantico een voorstelling bijwonen van de plaatselijke folkloristische dans die als een van de beste van Portugal wordt beschouwd, en een bezoek aan het klooster van Santa Maria da Vitória, werelderfgoed van de UNESCO en in 2007 bekroond als een van de Zeven Wonderen van Portugal mag niet ontbreken!

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie mobilhomes op Camping Orbitur Valado Nazaré aan de prachtige westkust van Portugal. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht