Mobilhomes huren in Metlika, Zuid Oost Slovenie, Slovenie | mobilihomes voor 6 personen

Plaats
Zuidoost Slovenië (Gradac, Metlika), Vakantiehuizen Slovenië
Park
Mobilhomes huren in Metlika, Zuid Oost Slovenie, Slovenie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

In het zuidoosten van Slovenie direct aan de Kupa gelegen mobilhomes voor maximaal 6 personen te huur op Holiday Resort & Camping Bela Krajina (voorheen Camping Podzemelj) in Metlika, Zuid Oost Slovenie, Slovenie. Camping aan rivier.

Deze mooie Camping Bela Krajina Metlika Zuid Oost Slovenie Mobilhomes zijn geschikt voor 4 + 2 personen en beschikken o.a. over slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en toilet, woongedeelte met sofa, tafel, stoelen, airco en tv en een goed uitgeruste keuken. Voor buiten beschikt u over een gezellige veranda met tuinmeubilair.

Naast deze mobilhomes beschikt Camping Bela Krajina ook over hotelkamers. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie.

De Camping Bela Krajina Metlika Zuid Oost Slovenie Mobilhomes zijn gelegen op Holiday Resort & Camping Bela Krajina met veel voorzieningen. Zo beschikt deze mooie camping over een pizzeria, bar, restaurant, gratis WIFI, kinderspeelplaats, tafeltennis en beachvolleybal.

Camping Bela Krajina Metlika is gelegen aan de rivier de Kupa, een van de schoonste en warmste rivieren van Slovenie. In de Kupa kunt u zwemmen, kanovaren en vissen. De naaste omgeving leent zich uitstekend voor het maken van het wandelingen en fietstochten. Bij de receptie helpen ze u graag verder.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie mobilhomes op Holiday Resort & Camping Bela Krajina in Gradac bij Metlika in Zuidoost Slovenie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht