Mobilhomes huren in Matosinhos, Noord Portugal | mobilhomes voor 6 personen

Plaats
Noord Portugal (Matosinhos), Vakantiehuizen Portugal
Park
Mobilhomes huren in Matosinhos, Noord Portugal
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op loopafstand van het brede zandstrand rustig gelegen camping vlakbij bij Porto. Mobilhomes te huur voor 6 personen op Camping Orbitur Angeiras Matosinhos, Noord Portugal.

De Camping Orbitur Angeiras Matosinhos Noord Portugal Mobilhomes type Loggia beschikt over 1 slaapkamer met een 2-pers.bed en 1 slaapkamer met twee 1-pers.bedden, een woon-eetkamer met slaapbank voor 2 personen, keuken, badkamer. Accommodatie voorzien van serviesgoed en keukengerei (voor 6 personen), koelkast, TV, verwarming, warm water, beddengoed en badlakens (bij de ingang). Parkeerplaats voor 1 auto inbegrepen. Huisdieren zijn niet toegestaan in de accommodatie.

Voor buiten beschikken deze Camping Orbitur Angeiras Matosinhos Noord Portugal Mobilhomes type Loggia over een overdekt terras met 2 ligstoelen, tafel en stoelen. Camping Orbitur Angeiras beschikt overigens over meerdere type vakantiehuisjes. Kijk even op de site voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Als gast van deze Camping Orbitur Angeiras Matosinhos Noord Portugal Mobilhomes type Loggia heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Camping Orbitur Angeiras over een mooi zwembad met apart kinderbad, ligweide, ligstoelen en zonneterras en verder over een restaurant, minimarkt, speelruimte, 2 tennisbanen en tafeltennis en voor de kleintjes een kinderspeeltuin.

De Camping Orbitur Angeiras Matosinhos Noord Portugal Mobilhomes type Loggia zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen.
Het kustplaatsje Angeiras heeft een leuke boulevard met veel gezellige restaurantjes, ook een bezoek aan de Stad Porto is de moeite waard!

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie mobilhomes op Camping Orbitur Angeiras Matosinhos in het Noorden van Portugal. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht