Mobilhomes huren in Kuciste, Peljesac, Dalmatie - regio Dubrovnik, Kroatie | vakantiehuisje voor 5 personen

Plaats
Dalmatie - regio Dubrovnik (Kuciste), Vakantiehuizen Kroatië
Park
Mobilhomes huren in Kuciste, Peljesac, Dalmatie - regio Dubrovnik, Kroatie
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Prachtig direct aan een zandstrand op het schiereiland Peljesac gelegen mobilhomes voor 5 personen te huur op Camping Palme, Kuciste, Peljesac, Dalmatie - regio Dubrovnik, Kroatie. Camping met zandstrand.

Deze fraaie Camping Palme Kuciste Peljesac Dalmatie Dubrovnik Mobilhomes beschikken over 1 slaapkamer, een badkamer, een woongedeelte met sofa, tafel en stoelen, airco, wifi en een goed uitgeruste keuken met o.a. kookplaat en koelkast. Voor buiten beschikt u over een overdekte veranda met tuinmeubilair.

Camping Palme beschikt over verschillende type mobilhomes. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen (voor- en laagseizoen !).

De Camping Palme Kuciste Peljesac Dalmatie Dubrovnik Mobilhomes zijn gelegen op een kleine knusse camping direct aan zee. Hier vindt u geen massatoerisme, maar wordt u persoonlijk verwelkomd. Camping Palme beschikt over een eigen zandstrand, een klein restaurantje, een minimarkt, een barbecue-/grillplaats, bar en er zijn fietsen te huur.

De Camping Palme Kuciste Peljesac Dalmatie Dubrovnik Mobilhomes zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. De prachtige stad Dubrovnik is goed te bereiken en moet u zeker bezocht hebben. Het gezellige plaatsje Orebic ligt op fietsafstand. Het schiereiland Peljesac staat bekend vanwege de prachtige stranden en baaien en het is een paradijs voor surfers en duikers. Ook mountainbikers kunnen er hun hart ophalen !

Wij heten u van harte welkom in deze mooie mobilhomes op Camping Palme in Kuciste op het prachtige schiereiland Peljesac in de regio Dalmatie - regio Dubrovnik in Kroatie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht