mobilhomes huren in Dornberk, Zuidwest Slovenie, Slovenie | vakantiehuisje voor 5 personen

Plaats
Zuidwest Slovenië (Dornberk), Vakantiehuizen Slovenië
Park
mobilhomes huren in Dornberk, Zuidwest Slovenie, Slovenie
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Prachtig gelegen mobilhomes voor 5 personen te huur op Saksida Camping, Dornberk, Zuidwest Slovenie, Slovenie. Knusse camping in familiaire sfeer bij wijngaard met een gezellig restaurant en zwembad.

Deze fraaie Saksida Camping Dornberk Zuid West Slovenie Mobilhomes beschikken over 2 slaapkamers, 1 slaapkamer met een 2-persoons king size bed en 1 met een een stapelbed, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met een (1-pers. slaap-)sofa, tafel, stoelen, airco, WIFI, en een goed uitgeruste keuken met o.a. kookplaat, koelkast met vriesvak en combi-magnetron. En voor buiten over een overdekte veranda met een lounge-set. Huisdieren zijn welkom. Parkeren vlakbij de accommodatie. Lakenpakketten (wissel om de 7 dagen) en handdoeken (wissel om de 3 dagen).

Sinds een aantal jaren zijn er ook iets kleinere (nieuwe) mobilhomes voor 4 personen beschikbaar. Deze beschikken over 1 slaapkamer en 2 slaapplaatsen in het woongedeelte. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie.

Als gast van deze Saksida Camping Dornberk Zuid West Slovenie Mobilhomes heeft u de beschikking over een receptie, een zwembad met ligstoelen, WIFI, een gezellig restaurant en een wijnproeverij want de mobilhomes zijn gelegen midden in een wijngaard.

De Saksida Camping Dornberk Zuid West Slovenie Mobilhomes zijn gesitueerd op Saksida Camping in het dorpje Zalosce bij Dornberk. De naaste omgeving in de Vipava vallei leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen of fietstochten of om te vissen in de Vipava rivier. Maar uiteraard kunt u ook heerlijk relaxen bij uw vakantiehuisje. En genieten van de prachtige omgeving, het restaurant met traditionele streekgerechten, wijnproeverij, etc.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie mobilhomes op Saksida Camping bij het plaatsje Dornberk in het zuidwesten van Slovenie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht