Mobilhomes huren in Dieulefit, Rhône-Alpen Drôme, Frankrijk | mobilhomes voor 7 personen

Plaats
Rhône-Alpen Drôme (Dieulefit), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Mobilhomes huren in Dieulefit, Rhône-Alpen Drôme, Frankrijk
Personen
Maximaal 7
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Met uitzicht op het Chateau de Comps gelegen mobilhomes voor 7 personen te huur op Camping La Source du Jabron, Rhône-Alpen Drôme, Frankrijk. Camping met zwembad in Frankrijk.

Deze fraaie Camping La Source du Jabron Dieulefit Drôme Mobilhomes (voorbeeld) beschikken over 3 slaapkamers, 1 met 2-pers. bed en 2 met 1-pers. bedden, een badkamer met douche, wastafel en apart toilet, een woongedeelte met (1-pers. slaap-)sofa, tafel, stoelen en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast (met vriesvak) en koffiezetapparaat. Voor buiten beschikt u over een overdekte veranda met tuinmeubilair. Maar op de camping zijn diverse type accommodaties te huur.

Als gast van deze Camping La Source du Jabron Dieulefit Drôme Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Camping La Source du Jabron over 2 zwembaden, glijbaan, ligstoelen en zonneterras en verder over meerdere restaurants, bar, tafeltennis, badminton, boogschieten, volleybal, bowlingbaan en Jeu de boules. Daarnaast is er in het hoogseizoen een animatieteam aanwezig.

De Camping La Source du Jabron Dieulefit Drôme Mobilhomes zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. Maak een mooi tochtje langs de pittoreske dorpjes in de Drôme Provençale en ga op zoek naar alle heerlijkheden die de omgeving u biedt. Wijn, honing, olijven en natuurlijk die prachtige lavendelvelden. Het is ook leuk om naar het Acroparc in Die te gaan, hier kunt u klimmen, canyoning, mountainbike en een parcours afleggen door het bos. Of bezoek het papegaaienpark of de krokodillenfarm.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie mobilhomes op Camping La Source du Jabron in Dieulefit in de prachtige regio Rhone-Alpen Drôme in Frankrijk. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht