Mobilhomes huren in Cisano di Bardolino, Gardameer, Italie | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Gardameer (Cisano di Bardolino), Vakantiehuizen Italië
Park
Mobilhomes huren in Cisano di Bardolino, Gardameer, Italie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Direct aan het Gardameer gelegen mobilhomes voor 4 - 6 personen te huur op Camping Cisano San Vito in Cisano di Bardolino, Gardameer, Italie. Camping met zwembad en strand.

Deze Camping Cisano San Vito Gardameer Mobilhomes (type Lounge Deluxe) beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden en een hoogslaper, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een afzonderlijk 2e toilet met wastafel, een woongedeelte met (1-pers. slaap-)sofa, tafel, stoelen, en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, magnetron en koelkast met vriesvak.

Voor buiten beschikt u over een mooie veranda met tuinmeubilair, loungebank, loungestoelen en een barbecue. Er worden meerdere type mobilhomes aangeboden. Kijk even op de site voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Als gast van deze Camping Cisano San Vito Gardameer Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Camping Cisano San Vito over 2 zwembaden, kinderbad, glijbanen, bar, restaurant, pizzeria, supermarkt, speeltuin, WIFI en diverse sport- en speelfaciliteiten. Daarnaast is er een uitgebreid entertainment programma inclusief sportwedstrijden, live muziek, cabaret en karaoke.

Camping Cisano San Vito ligt in de omgeving van Bardolino en Lazise en is ruim opgezet en levendig. De kampeerplaatsen liggen in de schaduw van de bomen en bevinden zich op het San Vito gedeelte van de camping. Midden op de camping ligt een zwembadcomplex met twee grote zwembaden, een kinderbad en twee kleine glijbanen. Rond de zwembaden heeft u alle ruimte om te zonnen. Het campingpersoneel organiseert vele sportieve activiteiten voor de hele familie. Geniet van een maaltijd in het gastvrije restaurant voor u zich laat verrassen door het avondprogramma.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie mobilhomes op Camping Cisano San Vito in Cisano di Bardolino aan de oostzijde van het Gardameer in Italie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht