Mobilhomes huren in Castiglione della Pescaia, Toscane, Italie | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Toscane (Castiglione della Pescaia), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Castiglione della Pescaia, Toscane, Italie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Direct aan een prachtig strand gelegen mobilhomes te huur voor maximaal 6 personen op Camping Village Santapomata op 5 min. rijden van het prachtige stadje Castiglione della Pescaia, Toscane, Italie. Camping met strand.

Deze nieuwe Camping Village Santapomata Castiglione della Pescaia Toscane mobilhomes zijn geschikt voor 4 - 6 personen en beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden, een luxe badkamer met douche, wastafel, toilet en een afzonderlijk 2e toilet, een woongedeelte met (2-pers. slaap-)sofa, tafel, tv en stoelen en een luxe goed uitgeruste keuken met o.a. kookplaat en koelkast. Voor buiten beschikt u over een veranda met tuinmeubilair.

Camping Village Santapomata beschikt over meerdere type vakantiehuisjes, mobilhomes en nu ook prachtige glampingtenten. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's, prijzen en aanbiedingen.

De Camping Village Santapomata Castiglione della Pescaia Toscane Mobilhomes zijn gelegen in een prachtige natuurlijke rustige omgeving direct aan het strand. De camping ligt aan de Maremma, de kust van Toscane. Castiglione della Pescaia is een prima uitvalsbasis om steden als Rome, Florence, Pisa en Siena te bezoeken. Of een boottrip naar het eiland Elba.

Als gast van deze Camping Village Santapomata Castiglione della Pescaia Toscane Mobilhomes heeft u o.a. de beschikking over een restaurant, pizzeria, bar, een kleine supermarkt en in het hoogseizoen is er een excursieprogramma. De camping beschikt over een fraai zandstrand. Op zee is zeilen en windsurfen toegestaan.

Wij heten u van harte welkom in deze mooie mobilhomes op Camping Village Santapomata in Castiglione della Pescaia in de prachtige Maremma, Toscane, Italie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht