Mobilhomes huren in Caldonazzo, Trentino, Italie | mobilhomes / chalets voor 5 - 6 personen

Plaats
Trentino - Zuid-Tirol (Caldonazzo), Vakantiehuizen Italië
Park
Mobilhomes huren in Caldonazzo, Trentino, Italie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Prachtige nieuwe mobilhomes / chalets te huur voor 5 - 6 personen op Camping Mario Village aan de Caldonazzomeer in Caldonazzo, Trentino, Italie. Camping met zwembad en strand.

Deze prachtige Camping Mario Village Caldonazzomeer Trentino Italie Mobilhomes beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met drie 1-pers. bedden, 2 badkamers met douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met bedbank, satelliet flatscreen TV, airco en kluis, en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, magnetron, koelkast en keukengerei.

Voor buiten beschikt u over een overdekt terras met tuinmeubilair, droogrek en parkeerplaats bij de accommodatie. Camping Mario Village beschikt over meerdere types chalets en mobilhomes. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's en prijzen.

Als gast van deze Camping Mario Village Caldonazzomeer Trentino Italie Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal voorzieningen. Zo beschikt Camping Mario Village over een prachtig lagune zwembad met 2 verschillende dieptes. Op het grote grasveld rondom het zwembad is het heerlijk zonnebaden en relaxen. Naast het zwembad bevindt zich de bar, restaurant, pizzeria en de speeltuin. De toegang is vrij.

Camping Mario Village beschikt verder over een minimarkt en is er in het hoogseizoen een internationaal animatieteam aanwezig. De camping beschikt over een mooi (kiezel)strand. In tegenstelling tot de meeste bergmeren blijft het heldere en kalme water van het Caldonazzomeer vanaf de oever vele meters ondiep en dat maakt het bijzonder veilig voor kinderen.

Bezoekers van de Camping Mario Village Caldonazzomeer Trentino Italie Mobilhomes zullen zich niet gauw vervelen. Het Caldonazzomeer biedt een breed scala van watersportmogelijkheden (zwemmen, surfen, kanovaren, vissen). Verder vindt u op 4km. afstand een klimpark en zijn er goede wandel- en fietsmogelijkheden. U kunt er verder paardrijden en behoren parapenten, climbing, family rafting, zorbing en canyoning tot de mogelijkheden.

Wij nodigen u daarom van harte uit voor een verblijf op Camping Mario Village aan het Caldonazzomeer in Caldonazzo in de prachtige regio Trentino in Noord Italie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht