Mobilhomes huren in Bleialf, Eifel, Rijnland Palts, Duitsland | mobilhomes Eifel voor 6 personen

Plaats
Eifel (Bleialf), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Mobilhomes huren in Bleialf, Eifel, Rijnland Palts, Duitsland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op park met zeer veel voorzieningen (binnen- en buitenbad) gelegen mobilhomes voor 6 personen te huur op Camping Bleialf in Bleialf, Eifel, Rijnland Palts, Duitsland. Camping met zwembad.

Deze fraaie Camping Bleialf Eifel Rijnland Palts Duitsland Mobilhomes zijn geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen en beschikken over een 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden en daarboven een kinderbed, een badkamer met douche en wastafel, apart toilet, een woongedeelte met (2-pers.slaap-)sofa, tafel, stoelen en een keuken met o.a. kookplaat en koelkast. Voor buiten beschikt u over een terras met tuinmeubilair.

Als gast van deze Camping Bleialf Eifel Rijnland Palts Duitsland Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Camping Bleialf over een groot binnenzwembad, buiten een kinderbad, waterglijbaan en een grote ligweide. En verder over een restaurant, bar, snackbar, recreatieruimte, enkele speeltoestellen, multisportveld en tafeltennis. In het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig.

De Camping Bleialf Eifel Rijnland Palts Duitsland Mobilhomes zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. In de omgeving van camping Bleialf kunt u meedoen aan buitensportactiviteiten en leuke uitstapjes maken. En om uw vakantie een internationaal tintje te geven: wat dacht u van een dagje Belgiƫ en Luxemburg? Deze camping in Duitsland is door de faciliteiten en ligging een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin. Op camping Bleialf hebt u het zeker naar uw zin!

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie mobilhomes op Camping Bleialf in Bleialf in de prachtige regio Eifel, Rijnland Palts in Duitsland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht