Mobilhomes huren in Ankaran, kust van Slovenie | mobilhomes voor 6 personen

Plaats
Zuidwest Slovenië (Ankaran), Vakantiehuizen Slovenië
Park
Mobilhomes huren in Ankaran, kust van Slovenie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op een prachtig park met veel voorzieningen waaronder overdekt en buitenzwembad direct aan strand en zee gelegen mobilhomes op Adria Camping, Ankaran, Kust van Slovenie. Camping met strand, binnen- en buitenzwembad en veel sport- en speelvoorzieningen.

Deze fraaie luxe Adria Camping Ankaran Kust van Slovenie Mobilhomes (type Briuni) zijn geschikt voor 6 personen en beschikken over een woongedeelte met hoekbank, flatscreen TV (kabel), gratis WIFI, airco, verwarming, eettafel met 6 stoelen en een open keuken. Verder beschikt dit type over 3 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed, 2 met 1-pers. bedden, een badkamer met douche, wastafel en toilet en een afzonderlijke 2e toilet. Voor buiten beschikt u over een fraai veranda met tuinmeubilair en een privé parkeerplaats. Deze mobilhomes zijn vlakbij zee gelegen.

De gasten van deze Adria Camping Ankaran Kust van Slovenie Mobilhomes hebben de beschikking over een groot aanbod van voorzieningen. Er is zowel een buitenzwembad als een verwarmd binnenbad, er is water aerobics mogelijk, er is een fitnesscenter, er worden pilates- en zumbalessen gegeven, er is een duikcentrum, je kunt er paardrijden, er zijn bowlingbanen, er zijn diverse sportvelden en tennisbanen, er is een mooie nieuwe speeltuin (bij het strand) er zijn diverse restaurants en bars, en de zee biedt uiteraard diverse watersportmogelijkheden.

De Adria Camping Ankaran Kust van Slovenie Mobilhomes zijn gelegen op Adria Camping, aan de rand van het stadje Ankaran en direct aan strand en zee gelegen. De camping beschikt over diverse accommodaties waaronder mobilhomes voor 4, 5 en 6 personen, diverse appartementen, villa's en hotelkamers en mooie suites.

In het centrum van Ankaran vindt u een aantal winkels en restaurants. Ankaran ligt ruwweg tussen de Sloveense stad Koper en de Sloveens-Italiaanse grens. Zowel net over de Italiaanse grens (Trieste!) als net over de grens met Kroatie zijn leuke uitstapjes mogelijk. Het achterland van Adria Camping leent zich uitstekend voor het maken van mooie fietstochten en fijne wandelingen en is zeer de moeite waard.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie mobilhomes op Adria Camping in Ankaran, direct aan de kust van Slovenie. Graag tot ziens.

Ga terug naar overzicht