Mobilhomes huren in Alghero, Sardinie, Italie | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Sardinië (Alghero), Vakantiehuizen Italië
Park
Mobilhomes huren in Alghero, Sardinie, Italie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Prachtig direct aan een wit strand en op fietsafstand van Alghero gelegen mobilhomes voor 6 personen te huur op Camping Laguna Blu in Alghero, Sardinie, Italie. Camping aan het strand.

Deze mooie Camping Laguna Blu Alghero Sardinie Italie Mobilhomes (type Blu Romantic 4 + 2) beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. en 1 met twee 1-pers. bedden en een hoogslaper, een badkamer met douche en wastafel, apart toilet, een woongedeelte met (1-pers. slaap-)bank, tafel, tv, en een goed uitgeruste keuken met o.a. kookplaat en koelkast.

Voor buiten beschikt u over een gezellige veranda met tuinmeubilair. Tegen betaling is airco in de accommodatie mogelijk. Camping Laguna Blu beschikt over meerdere type vakantiehuisjes. Kijk even op de site voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Als gast van deze Camping Laguna Blu Alghero Sardinie Italie Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Camping Laguna Blu over een bar, restaurant, pizzeria, supermarkt, voetbalveld, speeltuin, spelletjesruimte en wifi (niet gratis). Op de camping is het mogelijk om duiklessen te nemen, er is fietsverhuur en u kunt er prima surfen. Tot slot is er in het hoogseizoen een animatieteam aanwezig.

De Camping Laguna Blu Alghero Sardinie Italie Mobilhomes zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. U vindt er mooie natuurparken zoals Parco Regionale di Porto Conte. Als u op de camping verblijft, moet u zeker een uitstapje ondernemen naar het fort van Alghero, die nog getuigen van de Catalaanse cultuur en tradities uit de tijd van de Catalaanse overheersing. De grotten van Neptunus zijn ook een bezoekje waard. Dit natuurlijke wonder bestaat uit een netwerk van kamers, kalkformaties en stalactieten en stalagmieten. Een prachtig gezicht, waar de kinderen zeker ook van zullen genieten.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie mobilhomes op Camping Laguna Blu in Alghero op het prachtige eiland Sardinie in Italie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht