Kamers huren in Rennebu, Sor Trondelag, Noorwegen | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Sor Trondelag (Rennebu), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Kamers huren in Rennebu, Sor Trondelag, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op slechts 4km. van de E6, op 25 min. van het skigebied van Oppdal in een prachtig wandelgebied gelegen kamers voor 1 - 6 personen te huur bij Gjesteheim Havdal, Rennebu, Sor Trondelag, Noorwegen.

Deze Gjesteheim Havdal Rennebu Sor Trondelag Noorwegen Kamers zijn geschikt voor 1 - 6 personen en beschikken alle over een eigen douche en toilet. WIFI is gratis. Als gast van deze kamers kunt u gebruik maken van de gemeenschappelijke voorzieningen zoals een sauna, wasruimte en tv-ruimte met tv en dvd. Buiten het gebouw bevindt zich een barbecue-grill.

De Gjesteheim Havdal Rennebu Sor Trondelag Noorwegen Kamers zijn gesitueerd in Gjesteheim Havdal. Er zijn meerdere type kamers beschikbaar, verschillend qua grootte. Kijk even op de website van Gjesteheim Havdal voor meer informatie, foto's en prijzen.

De Gjesteheim Havdal Rennebu Sor Trondelag Noorwegen Kamers zijn een prima uitgangspunt voor het ontdekken van de fraaie omgeving en het maken van excursies. U kunt er prima wandelen, vissen of dagtochtjes maken. Op nog geen 15 minuten rijden ligt het Barnas Naturverden met een grote verscheidenheid aan flora en fauna. In de naaste omgeving van Gjesteheim Havdal zijn er goede mogelijkheden om te vissen, voor zowel vliegvissen als vissen met aas. In de winter zijn er uitstekende mogelijkheden tot langlaufen. In de achtertuin begint een verlichte langlaufroute. Skimogelijkheden vindt u bij Oppdal op zo'n 20 - 40 minuten rijden.

De Nederlandse eigenaren verzorgen daarnaast meerdaagse wandel- en mountainbiketochten, wintertochten (bijvoorbeeld een tocht met een paardenslee) en familietochten waarbij u door bossen, over bergen en langs vele meren wandelt en waarbij u naar een beginpunt gebracht wordt en aan het eind van de dag weer wordt opgehaald.

Daarnaast is Gjesteheim Havdal met z'n ligging op slechts 4km. van de E6 richting Trondheim een prima locatie voor mensen die op doortocht zijn. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze kamers bij Gjesteheim Havdal in Rennebu in de mooie regio Sor Trondelag in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht