Kamers huren in Lunde, Telemark, Noorwegen | kamers voor 5 personen

Plaats
Telemark (Lunde), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Kamers huren in Lunde, Telemark, Noorwegen
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Mooie appartementen voor 1 - 5 personen te huur in Lunde vlakbij de sluizen van het Telemark Kanaal en op 500m. van het centrum van Lunde in de mooie regio Telemark in Noorwegen.

Deze Lunde Vandrerhjem Telemark Noorwegen Appartementen zijn ca. 25m2 groot en beschikken over een 2-pers. bed met daarboven een hoogslaper, een woongedeelte met (slaap) sofa, tafel en flatscreen tv, een badkamer met douche, wastafel en toilet, en een keukentje met o.a. kookplaat en koelkast.

De gasten van de Lunde Vandrerhjem Telemark Noorwegen Appartementen kunnen daarnaast gebruik maken van een gezamenlijke keuken met vaatwasser, oven(s), vriezer, koffiezetapparaat en magnetron. Daarnaast is er ruimte met wasmachine en droger en is er buiten een barbecue/grillplaats.

In het hoogseizoen is er een mogelijkheid tot het bestellen van een ontbijt. In totaal zijn er 19 appartementen van verschillende groottes. Kijk even op de site voor meer informatie.

De Lunde Vandrerhjem Telemark Noorwegen Appartementen zijn gesitueerd op 500 meter van het centrum van Lunde en op 1.500 meter van de sluizen van het Telemark Kanaal. Daar treft u overigens ook een gezellig café-restaurant aan.

De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen in de prachtige natuur of om te vissen.

De Nederlandse eigenaar nodigt u van harte uit voor een verblijf in deze leuke appartementen in het plaatsje Lunde in de regio Telemark in Noorwegen. Hij vertelt u graag meer over de mogelijkheden. U bent van harte welkom !

Ga terug naar overzicht