Kamers en Hytter huren in Steinkjer, Nord Trondelag, Noorwegen

Plaats
Nord Trondelag (Steinkjer), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Follingstua Camping Steinkjer Nord Trondelag Noorwegen
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Ca. 10km. ten noorden van het gezellige plaatsje Steinkjer gelegen kamers en hytter te huur voor 4 personen op Follingstua Camping in Steinkjer, Nord Trondelag, Noorwegen.

Deze prachtig gelegen Follingstua Camping Steinkjer Nord Trondelag Noorwegen Hytter beschikken over 2 slaapkamers met 1-pers.bedden (met linnen), een badkamer met douche, wastafel en toilet, een gezellige woonkamer met sofa, tafel, tv, gratis wifi, en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast met vriesvak, vaatwasser, oven, magnetron, koffiemachine en waterkoker.

Voor buiten beschikt u over een overdekte veranda met een geweldig uitzicht over het Snasavatnet (meer). Follingstua Camping beschikt over diverse soorten vakantiehuisjes / hytter, maar ook over enkele kamers. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's en prijzen.

Als gast van deze Follingstua Camping Steinkjer Nord Trondelag Noorwegen Hytter heeft u de beschikking over diverse sportmogelijkheden, er is gratis WIFI op de camping, u kunt er midgetgolfen en het Snasavatnet biedt uitgebreide watersportmogelijkheden. U kunt er zwemmen, kanovaren, vissen of heerlijk aan de oever genieten van de rust en de prachtige natuur om u heen.

Het gezellige centrum van Steinkjer ligt op slechts 10km. afstand. In Steinkjer (langs de E6) is bovendien een - zeker naar Noorse begrippen - groot winkelcentrum gevestigd, handig voor als het weer eens een keer wat minder is ...

De Follingstua Camping Steinkjer Nord Trondelag Noorwegen Hytter zijn een ideaal uitgangspunt om de mooie omgeving te verkennen of als overnachtingsplaats op de weg naar Noord Noorwegen. Of als start voor de prachtige tocht over de Kystriksveien (RV 17) richting Bodo of de Lofoten.

Wij heten u van harte welkom in deze mooie hytter op Follingstua Camping vlakbij Steinkjer prachtig aan het Snasavatnet meer gelegen in de regio Nord Trondelag in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht