Hytter huren in Vestre Jakobselv, Varanger, Finnmark, Noorwegen | vakantiehuisje voor 4 - 6 personen Noorderlicht

Plaats
Finnmark (Vestre Jakobselv), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Hytter huren in Vestre Jakobselv, Varanger, Finnmark, Noorwegen
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

In een prachtige omgeving in het uiterste noorden van Noorwegen gelegen hytter voor 4 - 6 personen te huur op Vestre Jakobselv Camping in Vestre Jakobselv, Varanger, Finnmark, Noorwegen. Camping Noorderlicht.

Deze mooie Vestre Jakobselv Camping Varanger Finnmark Noorwegen Hytter beschikken over 1 slaapkamer, een badkamer met douche, wastafel, toilet, woonkamer met sofa, tafel, eettafel + stoelen, tv, WIFI en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat.

Voor buiten beschikt u over een veranda met tuinmeubilair en een grill. Vestre Jakobselv Camping beschikt over verschillende soorten hytter en daarnaast worden er ook kamers verhuurd. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's en prijzen.

Als gast van deze Vestre Jakobselv Camping Varanger Finnmark Noorwegen Hytter heeft u de beschikking over een aantal speeltoestellen, een barbecue/grillplaats, sauna, WIFI en er zijn goede vis-, wandel- en fietsmogelijkheden. In de winter kunt u er langlaufen.

De Vestre Jakobselv Camping Varanger Finnmark Noorwegen Hytter zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. Vestre Jakobselv Camping is rustig gelegen aan de rand van het plaatsje Vestre Jakobselv aan het Varangerfjord. Varanger is een schiereiland in het uiterste noorden van Noorwegen. Het is 1 van de meest noordelijke bewoonde gebieden van de wereld. Het is slechts 17km. van het centrum van Vadso en een paar uur van de Russische grens. Ook Hamningberg (verlaten vissersdorp), Tana en Berlevag zijn goed te bereiekn. In de naaste omgeving treft u maar liefst 5 rivieren aan waar goed op zalm te vissen is.

Aangezien Vestre Jakobselv Camping het gehele jaar geopend is, zijn de hytter en de kamers een perfecte plek om het Noorderlicht te aanschouwen.

Wij heten u van harte welkom in deze mooie hytter op Vestre Jakobselv Camping in Vestre Jakobselv in de regio Varanger in Finnmark in Noord Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht