Hytter huren in Stavanger, Rogaland, Noorwegen | vakantiehuisje voor 4 personen

Plaats
Rogaland (Stavanger), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Hytter huren in Stavanger, Rogaland, Noorwegen
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op loopafstand van het prachtige centrum van Stavanger gelegen hytter voor 4 personen op Stavanger Camping in Stavanger, Rogaland, Noorwegen.

Deze Stavanger Camping Rogaland Noorwegen Hytter zijn gelegen op Stavanger Camping, mooi gelegen aan een meer in een park in Stavanger. De camping beschikt over 19 hytter (hutten) van verschillende grootte. Stavanger Camping is een stadscamping en ligt het dichtst bij het centrum van Stavanger. Het centrum is lopend dus goed te bereiken.

De camping is mooi aan een meer gelegen en als gast van deze Stavanger Camping Rogaland Noorwegen Hytter heeft u de beschikking over een zwembad (openbaar, tegen betaling), een recreatieruimte met tv, er is een snackbar en er zijn beperkt levensmiddelen beschikbaar. Op Stavanger Camping is gratis WIFI aanwezig. Er zijn prima wandel-, fiets- en vismogelijkheden.

De Stavanger Camping Rogaland Noorwegen Hytter zijn gelegen op een prima locatie voor het bezoeken van het centrum van Stavanger. De camping is goed met het openbaar vervoer bereikbaar. Het centrum van Stavanger is een bezoek zeker waard. Tips: de Stavanger Domkirke, Gamle Stavanger (oude historische pandjes) en het winkelcentrum in typische Noorse stijl met gezellige terrasjes.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op Stavanger Camping in Stavanger in de regio Rogaland in het zuidwesten van Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht