Hytter huren in Skarsvag, Noordkaap, Finnmark, Noorwegen | vakantiehuisje voor 4 personen

Plaats
Finnmark (Skarsvag), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Hytter huren in Skarsvag, Noordkaap, Finnmark, Noorwegen
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op slechts 14km. van de Noordkaap en op loopafstand van het vissersdorpje Skarsvag gelegen hytter voor 1 - 6 personen te huur op Basecamp NorthCape (voorheen Kirkeporten Camping) in Skarsvag, Noordkaap, Finnmark, Noorwegen. Camping bij Noordkaap.

Deze prachtig gelegen Basecamp NorthCape Skarsvag Noordkaap Noorwegen Hytter (nrs. 15 - 17) beschikken over 4 slaapplaatsen, badkamer met douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met tafel en stoelen en een volledig ingerichte kitchenette. In de hytter zijn goede dekbedden en kussens aanwezig. Bedlinnen kunt u huren. Voor buiten beschikt u over een kleine veranda met een geweldig uitzicht !

De Basecamp NorthCape Skarsvag Noordkaap Noorwegen Hytter zijn gelegen op Basecamp NorthCape op slechts 14km. van de Noordkaap en op loopafstand van het vissersdorpje Skarsvag. Basecamp NorthCape (voorheen Kirkeporten Camping) beschikt over meerdere type vakantiehuisjes voor 1 - 6 personen. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's en prijzen.

Als gast van deze Basecamp NorthCape Skarsvag Noordkaap Noorwegen Hytter heeft u de beschikking over een restaurant, kleine campingwinkel, broodservice, gratis WIFI en er zijn prima wandel- en fietsmogelijkheden. Basecamp NorthCape ligt direct aan het Storvannet meer waar u prima kunt zwemmen en vissen.

Deze knusse Basecamp NorthCape Skarsvag Noordkaap Noorwegen Hytter zijn een prima uitgangspunt voor het maken van excursies. In samenwerking met Nordkapp Safari biedt Basecamp NorthCape avontuurlijke activiteiten aan, zoals bijvoorbeeld een tocht over zee maken en de Noordkaap vanaf zee te bekijken. Of duiken onderaan het Noordkaap plateau, het maken van diverse vistochten met traditionele vissersboten of het maken van (historische) wandeltochten. Bij de receptie vertellen ze u er graag meer over.

Wij heten u van harte welkom in deze prachtig gelegen hytter op Basecamp NorthCape in Skarsvag op slechts 14km. van de Noordkaap in de regio Finnmark in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht