Hytter huren in Mosjoen, Nordland, Noorwegen | vakantiehuisje voor 4 - 6 personen

Plaats
Nordland (Mosjoen), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Hytter huren in Mosjoen, Nordland, Noorwegen
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Zeer fraaie en direct bij de E6 gelegen hytter te huur voor 4 - 6 personen op PlusCamp Mosjoen Camping in Mosjoen, Nordland, Noorwegen. Camping met mooie speeltuin.

Deze mooie PlusCamp Mosjoen Camping Nordland Noorwegen Hytter beschikken over 2 slaapkamers met beide een familybed (2 onder, 1 boven), een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met sofa, stoelen, tafel, tv, WIFI, eettafel met stoelen en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast (met vriesvak), magnetron, koffiezetapparaat en voor buiten een overdekte veranda met tuinmeubilair.

PlusCamp Mosjoen Camping beschikt over verschillende soorten hytter en over appartementen. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's en prijzen.

Als gast van deze PlusCamp Mosjoen Camping Nordland Noorwegen Hytter heeft u de beschikking over een mooie speeltuin, een sport- en speelveld, een barbecue/grillplaats, WIFI en er zijn goede vis-, wandel- en fietsmogelijkheden. In de winter kunt u er prima skiƫn en langlaufen.

De PlusCamp Mosjoen Camping Nordland Noorwegen Hytter zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. Het oude Mosjoen met houten gebouwen uit de 18e eeuw is het aanraden waard, evenals de Domstad Kirke van 1735. PlusCamp Mosjoen Camping ligt aan de E6, dus een ideale locatie als u op doorreis bent. Omdat de camping het gehele jaar geopend is, zijn de hytter ook prima geschikt om in de winter het Noorderlicht te aanschouwen.

Wij heten u van harte welkom in deze mooie hytter op PlusCamp Mosjoen Camping in Mosjoen aan de E6 in de regio Nordland in Noord Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht