Hytter huren in Kvikne, Hedmark, Noorwegen | hytter voor 6 personen

Plaats
Hedmark (Kvikne), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Hytter huren in Kvikne, Hedmark, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op een prachtige locatie gelegen 4 - 6 pers. hytter te huur op Kvikne Camping bij het plaatsje Kvikne, Hedmark, Noorwegen. Hytter met veranda aan rivier.

Deze mooie Kvikne Camping Hedmark Noorwegen Hytter beschikken over 1 slaapkamer met 2 stapelbedden, badkamer met douche, wastafel en toilet, een gezellig woongedeelte met een (2-pers.slaap-)sofa, tafel, tv, gratis WIFI, stoelen, en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast, waterkoker en voor buiten een veranda met tuinmeubilair.

De Kvikne Camping Hedmark Noorwegen Hytter zijn gelegen op Kvikne Camping. De camping ligt aan de rivier Orkla tussen Tynset en Ulsberg aan de "3" in de regio Hedmark en daarmee een prima tussenstop richting het noorden. Op de camping vindt u 10 hytter waarvan 3 met douche en toilet.

De eigenaren vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden in de omgeving. Informeer ook naar de prachtige bergwandelingen welke u direct vanaf de camping kunt maken. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie Kvikne Camping Hytter bij het plaatsje Kvikne in de regio Hedmark in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht