Hytter huren in Krokelvdalen, Tromso, Troms, Noorwegen | vakantiehuisje voor 5 personen

Plaats
Troms (Krokelvdalen, Tromso), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Hytter huren in Krokelvdalen, Tromso, Troms, Noorwegen
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Schitterend direct aan het fjord op slechts 25km. van de stad Tromso gelegen hytter voor 5 personen te huur op Skittenelv Camping in Krokelvdalen, Tromso, Troms, Noorwegen. Camping met zwembad.

Deze prachtig gelegen Skittenelv Camping Krokelvdalen Tromso Troms Noorwegen Hytter beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een familybed (2 onder, 1 boven) en 1 met een stapelbed, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met sofa, stoelen, tafel, tv, WIFI, verwarming, en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, grote koel-vriescombinatie, oven, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat.

Voor buiten beschikt u over tuinstoelen + tafel. Skittenelv Camping beschikt over meerdere type vakantiehuisjes. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's en prijzen.

Als gast van deze Skittenelv Camping Krokelvdalen Tromso Troms Noorwegen Hytter heeft u de beschikking over een aantal speeltoestellen, een sport- en speelveld, een trampoline, een barbecue/grillplaats, minigolf, sauna, een cafetaria, gratis WIFI en er zijn goede vis-, wandel- en fietsmogelijkheden. Daarnaast beschikt deze camping over een mooi buitenzwembad met een 50m. !! lange glijbaan.

De Skittenelv Camping Krokelvdalen Tromso Troms Noorwegen Hytter zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. Skittenelv Camping ligt direct aan het fjord en vanaf de camping heeft u een geweldig uitzicht. Een bezoek aan de mooie stad Tromso is zeker de moeite waard. Interessante mogelijkheden: de bekende Yskathedraal en ook de kabelbaan naar de berg Storseinen ligt is zeer leuk om te bezoeken. Omdat de camping ook in de winter geopend is en Tromso over een vliegveld beschikt, zijn de vakantiehuisjes ook een ideale overnachtingsplaats als u het Noorderlicht wilt aanschouwen.

Wij heten u van harte welkom in deze mooie hytter op Skittenelv Camping in Krokelvdalen op slechts 25km. van de mooie stad Tromso in de regio Troms in Noord Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht