Hytter huren in Inderoy, Nord-Trondelag, Noorwegen | vakantiehuisje voor 4 personen

Plaats
Nord Trondelag (Inderoy), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Hytter huren in Rora-Inderoy, Nord-Trondelag, Noorwegen
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Prachtig direct aan zee op een goed verzorgde camping gelegen hytter voor 4 personen te huur op KOA Camping in Inderoy, Nord-Trondelag, Noorwegen. Camping aan zee.

Deze werkelijk schitterend gelegen KOA Camping Inderoy Nord-Trondelag Noorwegen Hytter beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een familybed (2 onder, 1 boven) en 1 met een stapelbed, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met sofa, stoelen, tafel, tv, WIFI en eettafel met stoelen, en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, koelkast (met vriesvak) en een vaatwasser.

Voor buiten beschikt u over een overdekte veranda met tuinmeubilair. KOA Camping beschikt over meerdere type vakantiehuisjes. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, prijzen en foto's.

Als gast van deze KOA Camping Inderoy Nord-Trondelag Noorwegen Hytter heeft u de beschikking over een leuke speeltuin, een trampoline, een gezellig terras waar u o.a. snacks kunt nuttigen, WIFI, "een zee voor de deur" waar u prima kunt surfen, zeilen en zwemmen en er zijn goede vis-, wandel- en fietsmogelijkheden.

De KOA Camping Inderoy Nord-Trondelag Noorwegen Hytter zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. KOA Camping heeft (vis)boten te huur en de camping ligt mooi centraal tussen mooie plaatsen als Trondheim en Steinkjer. Maar natuurlijk kunt u ook gewoon lekker 's avonds vanaf uw terras van de ondergaande zon genieten.

Wij heten u van harte welkom in deze mooie hytter op KOA Camping in Inderoy direct aan zee langs de E6 gelegen in de regio Nord Trondelag in Noorwegen. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht