Hytter huren in Hjelledalen, Stryn, Sogn og Fjordane, Noorwegen | vakantiehuisje voor 8 personen

Plaats
Sogn og Fjordane omgeving Olden, Stryn, Nordfjord (Hjelledalen, Stryn), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Hytter huren in Hjelledalen, Stryn, Sogn og Fjordane, Noorwegen
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Prachtig en centraal tussen Stryn en Geiranger gelegen hytter voor 4 - 12 personen te huur op Folven Camping in Hjelledalen, Stryn in de regio Sogn og Fjordane, Noorwegen.

Deze fraaie Folven Camping Hjelledalen Stryn Noorwegen Hytter (type 8MMD) beschikt over 3 slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en toilet, een woonkamer en een goed uitgeruste keuken. Voor buiten beschikt u over een overdekte veranda.

Folven Camping beschikt over meerdere type vakantiehuisjes. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's en prijzen.

Als gast van deze Folven Camping Hjelledalen Stryn Noorwegen Hytter heeft u de beschikking over een aantal speeltoestellen, een sport- en speelveld (o.a. beachvolleybal), een barbecue/grillplaats, WIFI, winkel, café, apres-ski, skatepark en er zijn goede vis-, wandel- en fietsmogelijkheden. In de winter kunt u er langlaufen en skiën.

De Folven Camping Hjelledalen Stryn Noorwegen Hytter zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. Folven Camping is de perfecte plaats voor liefhebbers van excursies, zoals zomer- en winterskiën, vissen, wandel- en fietstochten. Folven Camping is het gehele jaar geopend en dus zijn de hytter ook prima geschikt als wintersport overnachting.

Wij heten u van harte welkom in deze mooie hytter op Folven Camping in Hjelledalen bij Stryn aan de "15" tussen Stryn en Geiranger in de regio Sogn og Fjordane in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht