Hytter huren in Harran, Nord Trondelag, Noorwegen | vakantiehuisje voor 4 - 8 personen

Plaats
Nord Trondelag (Harran), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Hytter huren in Harran, Nord Trondelag, Noorwegen
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op een knusse camping direct aan de rivier Namsenelva en de E6 gelegen hytter voor 4 - 8 personen te huur op Harran Camping in Harran, Nord Trondelag, Noorwegen. Camping aan E6.

Deze fraaie Harran Camping Nord Trondelag Noorwegen Hytter (type 4-personen) beschikt over 1 slaapkamer met een familybed (2 onder, 1 boven), een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met (1-pers.slaap-)sofa, tafel, stoelen, WIFI, TV, en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast (met vriesvak), waterkoker e/o koffiezetapparaat.

En voor buiten beschikt u over een overdekte veranda met tuinmeubilair. Harran Camping beschikt over meerdere type vakantiehuisjes en een appartement welke het gehele jaar te huur zijn. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, prijzen en foto's.

Als gast van deze Harran Camping Nord Trondelag Noorwegen Hytter heeft u de beschikking over een leuke speeltuin, een trampoline, minigolf, WIFI en er zijn goede vis-, wandel- en fietsmogelijkheden.

De Harran Camping Nord Trondelag Noorwegen Hytter zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. Harran Camping ligt aan de rivier Namsenelva waar u op forel en zalm kunt vissen. Op een paar km. afstand ligt ook het Namses Lakseakvarium (Namsen Zalmaquarium) wat een bezoekje meer dan waard is. De camping ligt direct aan de E6 op zo'n 17km. ten noorden van Grong en is daarom ideaal als tussenstop voor 1 of 2 nachten.

Wij heten u van harte welkom in deze mooie vakantiehuisjes op Harran Camping in Harran mooi aan een rivier direct aan de E6 gelegen in de regio Nord Trondelag in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht