Hytter huren in Brusand, Rogaland, Noorwegen | vakantiehuisje voor 4 personen

Plaats
Rogaland (Brusand), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Hytter huren in Brusand, Rogaland, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op een werkelijk schitterende locatie direct aan zee gelegen hytter voor 4 - 6 personen te huur op Brusand Camping in Brusand, Rogaland, Noorwegen. Camping met zandstrand.

Deze Brusand Camping Rogaland Noorwegen Hytter beschikken over 2 slaapkamers met 4 slaapplaatsen en een loft met 2 slaapplaatsen, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met sofa, stoelen, tv, radio en eettafel met stoelen en een goed uitgeruste keuken. Voor buiten beschikt u over een terras met tuinmeubilair.

Als gast van deze Brusand Camping Rogaland Noorwegen Hytter heeft u de beschikking over een leuke speeltuin, een multifunctioneel sportveld, minigolf, een 9-holes golfbaan op 10km., er is WIFI en er zijn fietsen te huur. In zee zijn uiteraard diverse watersportmogelijkheden en er zijn prima vismogelijkheden.

De Brusand Camping Rogaland Noorwegen Hytter zijn gelegen op Brusand Camping op loopafstand van het dorpje Brusand (met supermarkt) en direct aan zee gelegen. Een duin over en u staat op 1 van de mooiste en langste zandstranden van Noorwegen.

In de naaste omgeving zijn diverse attracties te bezoeken waaronder het kleine eilandje Raudnen waar een vogelreservaat voor zeevogels is gevestigd. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie hytter op Brusand Camping in Brusand in de regio Rogaland in zuidwest Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht