Hytter en appartementen huren in Hauge i Dalane bij Sokndal, Rogaland, Noorwegen | vakantiehuisje voor 2 - 6 personen

Plaats
Rogaland (Hauge i Dalane), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Hytter en appartementen huren in Hauge i Dalane bij Sokndal, Rogaland, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Knusse Hytter en leuk ingerichte appartementen in zuid west Noorwegen te huur voor 2 - 6 personen op Bakkaano Camping & Gjestegard in Hauge i Dalane bij Sokndal, Rogaland, Noorwegen.

Deze knusse Bakkaano Camping & Gjestegard Rogaland Noorwegen Hytter zijn geschikt voor maximaal 3 personen en beschikken over een familybed (2 onder, 1 boven), tafel en stoelen en kookgelegenheid met koelkast. De hytter zijn nabij het sanitairgebouw gelegen. Voor buiten beschikt u over een kleine overdekte veranda.

Zeer bijzonder aan dit type zijn de muurschilderingen aan de binnenzijde van de hytter van diverse Noorse sprookjes. Bakkaano Camping & Gjestegard beschikt over diverse soorten hytter en daarnaast over mooi ingerichte appartementen / kamers welke zijn gesitueerd in de voormalige boerderij. Zo zijn er bijv. in een silo 2 appartementen gemaakt welke heel leuk zijn ingericht en ze zijn dan ook zeer populair bij gasten.

Als gast van deze Bakkaano Camping & Gjestegard Rogaland Noorwegen Hytter en Appartementen heeft u de beschikking over gratis wifi, sport- en speelveld, speeltoestellen, broodservice en een klein winkeltje. In de naaste omgeving vindt u een klein strandje bij een rivier waar u overigens ook prima kunt vissen. Verder leent de naaste omgeving in zuid west Noorwegen zich prima voor het maken van prachtige wandelingen en fietstochten. Bijvoorbeeld over de Nordsjovegen .. "het Viking pad".

Op fietsafstand van de camping ligt Sogndalstrand, ook wel Sokndalstrand genoemd. Dit leuke plaatsje moet u zeker even bezoeken. De vriendelijke eigenaren van Bakkaano Camping & Gjestegard vertellen er u graag meer over.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze leuke hytter en appartementen op Bakkaano Camping & Gjestegard in Hauge i Dalane bij Sokndalstrand in het zuid westen van Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht