Glamping Chalets huren in Lesce, Bled, Noordwest Slovenie, Slovenie | vakantiehuisje voor maximaal 7 personen

Plaats
Noordwest Slovenië (Lesce, Bled), Vakantiehuizen Slovenië
Park
Glamping chalets huren in Lesce, Bled, Noordwest Slovenie, Slovenie
Personen
Maximaal 7
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Informatie en reserveer

Prachtige nieuwe 5 + 2 pers. Glamping Chalets te huur op River Camping Bled, op een steenworp afstand van het mooie meer van Bled in de regio Noordwest Slovenie. Mooi gelegen aan de rivier Sava. Vakantiepark met zwembad en ligstoelen.

Deze prachtige River Camping Bled Glamping Chalets Noordwest Slovenie (type Alpine Cottages) zijn geschikt voor maximaal 5 volwassenen + 2 kinderen onder de 12 jaar en beschikken over een zeer fraai ingericht woongedeelte met eettafel, TV met XL programma pakket, airco, verwarming, gratis WIFI, een luxe keuken met vaatwasser, combi-magnetron, 2 slaapkamers met 5 slaapplaatsen en een slaapsofa voor 2 extra personen, een luxe badkamer met douche, wastafel en toilet en een grote veranda.

Als gast van deze River Camping Bled Glamping Chalets Noordwest Slovenie heeft u de beschikking over een verwarmd zwembad, speeltuin, restaurant, bar, minimarkt met o.a. eco producten en u kunt gebruiken maken van de sanitaire voorzieningen (wasmachine, droger, babyverzorgingsruimte, etc.) van River Camping Bled. Op de camping zijn fietsen te huur en er zijn diverse sport- en spelvoorzieningen.

De River Camping Bled Glamping Chalets Noordwest Slovenie zijn mooi gesitueerd op River Camping Bled, een nieuwe camping vlakbij het prachtige meer van Bled. Gelegen midden in de natuur en omringd door de rivier Sava. De familie welke River Camping Bled runt is er alles aan gelegen om hun gasten op het hoogste niveau van comfort en luxe te voorzien. Dit geldt zowel voor de Glamping Chalets (Alpine Cottages) als de kampeerplaatsen voor tent, caravan of camper. De prachtige in de omgeving van Bled leent zicht uitstekend voor het maken van wandelingen of fietstochten en de rivier Sava leent zich voor diverse watersporten.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie Glamping Chalets vlakbij het prachtige meer van Bled in het noordwesten van Slovenie. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht