Chalets huren in Sarnonico, Trentino, Italie | vakantiehuisje voor 5 personen

Plaats
Trentino - Zuid-Tirol (Sarnonico), Vakantiehuizen Italië
Park
Chalets huren in Sarnonico, Trentino, Italie
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Prachtig aan de rand van het dorpje Sarnonico gelegen chalets voor 4 - 5 personen te huur op Camping Park Baita Dolomiti in Sarnonico, Trentino, Italie. Camping met zwembad.

Deze Camping Park Baita Dolomiti Sarnonico Trentino Chalets beschikken o.a. over een slaapkamer met een 2-pers. bed, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met (2-pers. slaap-) sofa, tafel, hoekbank (eetgedeelte) en een goed uitgeruste keuken met o.a. kookplaat, koelkast (met vriesvak) en voor buiten over een terras met tuinmeubilair.

Camping Park Baita Dolomiti beschikt over meerdere type chalets. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's en prijzen.

De Camping Park Baita Dolomiti Sarnonico Trentino Chalets zijn gelegen op een goed verzorgde camping, voorzien van alle comfort. De camping is zeer rustig gelegen naast het dorp Sarnonico. Op de camping zijn mooie zwembaden voor volwassenen en kinderen aanwezig. Eveneens treft u hier een restaurant met een smakelijke, landelijke spijskaart. Verder is er een ruim speelpark, waar de kleintjes in alle veiligheid kunnen spelen en pret maken, en een warme ontvangst staat borg voor een ideaal verblijf op deze mooi gelegen camping.

Op 500 meter van Camping Park Baita Dolomiti bevindt zich een 18-holes golfbaan. Een treintje rijdt u door de groene vlakte en zorgt voor een panoramisch uitstapje. De spectaculaire Mendelpass ligt op slechts 9 km van de camping en de Canyon Rio Sass is vanaf Foneto 2,5 km.

Wij nodigen u graag uit voor een verblijf in deze mooie karakteristieke chalets op Camping Park Baita Dolomiti in het dorpje Sarnonico in Trentino, Italie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht