Chalets huren in Reisach, Kirchbach, Karinthie, Oostenrijk | chalets voor 6 personen

Plaats
Karinthie (Reisach), Vakantiehuizen Oostenrijk
Park
Chalets huren in Reisach, Kirchbach, Karinthie, Oostenrijk
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op een prachtige plek (panorama !) gelegen chalets en mobilhomes voor 4 - 8 personen te huur op Camping Alpenferienpark in Reisach, Kirchbach, Karinthie, Oostenrijk. Camping met zwembad.

Deze Camping Alpenferienpark Reisach Karinthie Oostenrijk Chalets (6-persoons Chalet type B) beschikt over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met een stapelbed + een 1-pers. bed, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een ruim woongedeelte met een (1-pers. slaap-)sofa, stoelen, tafel, en een compleet ingerichte keuken met o.a. kookplaat en koelkast.

Voor buiten beschikt u over een mooi balkon met tuinmeubilair en parasol. Het geweldige uitzicht op het Gaital en de bergen aan de overkant van het dal die de grens vormen tussen Oostenrijk en Italie is inclusief! Camping Alpenferienpark Reisach Karinthie beschikt over meerdere type chalets voor 4 - 8 personen, appartementen en over een aantal fraaie mobilhomes.

Als gast van deze Camping Alpenferienpark Reisach Karinthie Oostenrijk Chalets heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Camping Alpenferienpark over een prachtig (natuur)zwembad met ligweide, restaurant met terras, winkel, WIFI (niet gratis), kinderspeelplaats, recreatieruimte voor de jeugd (o.a. tafeltennis en tafelvoetbal), volleybal- en basketbalveld en een kleine biblio- en spelotheek. In het hoogseizoen worden er voor jong en oud diverse activiteiten georganiseerd.

Niet voldoende ? Camping Alpenferienpark Reisach ligt in een schitterende omgeving waar u prima kunt wandelen, raften, fossielen zoeken, rodelen, fietsen of autotochten maken.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op Camping Alpenferienpark in Reisach bij Kirchbach in de regio Karinthie in Oostenrijk. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht