Chalets huren in Porlezza, Luganomeer, Lombardije, Italie | chalets voor 5 personen

Plaats
Lombardije (Porlezza), Vakantiehuizen Italië
Park
Chalets huren in Porlezza, Luganomeer, Lombardije, Italie
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op een heerlijke plek op slechts 10 meter van het Luganomeer gelegen chalets voor 5 personen te huur op Camping International in Porlezza, Luganomeer, Lombardije, Italie.

Dit knusse Camping International Porlezza Luganomeer Italie Chalet (type New York 1) is gelegen op slechts 10 meter van het Luganomeer en beschikt over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met een stapelbed en een 1-pers. bed, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een gezellige woonkamer met zitbank, tafel met 5 stoelen, TV (met Ned.zenders), CD/DVD-speler en een elektrisch kacheltje.

Daarnaast heeft u de beschikking over een keuken met een koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, waterkoker, 4-pits gasfornuis, magnetron en complete keukeninventaris. Buiten heeft u de beschikking over een overdekte veranda met meubilair en kinderhekje. De veranda kan met een doorzichtig zeil afgesloten worden zodat u bij iets frisser weer ook lekker buiten kunt zitten. Dit chalet is rookvrij.

De (Ned.) eigenaren van dit Camping International Porlezza Luganomeer Italie Chalet beschikken over meerdere chalets op Camping International. Kijk even op de site voor meer informatie, foto's, prijzen en beschikbaarheid.

Als gast van deze Camping International Porlezza Luganomeer Italie Chalets heeft u de beschikking over de voorzieningen van Camping International, zoals het zwembad met 3 glijbanen (gratis gebruik), tennisbanen, speeltuin, trampolines, voetbalveldje, ijssalon, bar en restaurant. Camping International ligt direct aan het Luganomeer, dus volop watersportmogelijkheden. Daarnaast beschikt de camping over een 500 meter lang strand.

De Camping International Porlezza Luganomeer Italie Chalets zijn een prima uitgangspunt om de prachtige omgeving te ontdekken. Breng een bezoek aan de prachtige steden Lugano (15km.) en Como (40km.) en natuurlijk Porlezza zelf wat lopend vanaf de camping te bereiken is. Het gebied leent zich prima voor het maken van mooie wandelingen of fietstochten. Of maak een boottocht over het Luganomeer. Boten zijn in Porlezza te huur.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie chalets op Camping International in Porlezza aan het Luganomeer in de regio Lombardije in Italie. Graag tot ziens !

 

Ga terug naar overzicht