Chalets huren in Arnay le Duc, Bourgondie Cote d'Or, Frankrijk | vakantiewoning voor 6 personen

Plaats
Bourgondië Côte-d'Or (Arnay le Duc), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Chalets huren in Arnay le Duc, Bourgondie Cote d'Or, Frankrijk
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Mooie chalets voor 6 personen te huur op prachtig aan een meer (met strand en glijbaan !) gelegen camping met zeer veel faciliteiten waaronder een mooi zwembad. Regio Bourgondie Cote d'Or.

Deze Camping L'Etang de Fouché Arnay le Duc Bourgondie Frankrijk Chalets (type Ottawa) beschikken over 3 slaapkamers, een badkamer met douche, wastafel en afzonderlijktoilet, een woongedeelte met verwarming en over een goed uitgeruste keuken. Dit type beschikt over grote schuifdeuren en terrassen/veranda en zijn daarom zeer populair.

Camping L'Etang de Fouché beschikt overigens over meerdere type chalets en mobilhomes. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's, actuele prijzen en last-minute aanbiedingen.

Als gast van deze Camping L'Etang de Fouché Arnay le Duc Bourgondie Frankrijk Chalets heeft u de beschikking over een groot aantal voorzieningen. Ze beschikt Camping L'Etang de Fouché over een verwarmd zwembad met waterspeelgoed, speelruimte met apparaten, speeltuin met trampoline, opblaasbare speelkastelen en is er in het hoogseizoen een animatieteam aanwezig.

Verder ligt Camping L'Etang de Fouché direct aan een meer met een prachtig zandstrand. Op het strand bevindt zich tevens een mooie glijbaan. Verder kunt u op de camping paardrijden en zijn er (water)fietsen en kano's te huur. De Camping L'Etang de Fouché Arnay le Duc Bourgondie Frankrijk Chalets liggen in de mooie regio Bourgondie, bekend vanwege de vele kastelen, abdijen, kerken en mooie dorpjes. Bourgondie staat tevens bekend om z'n wijn en gastronomie.

Een mooie omgeving waar veel te zien en te beleven valt. Wij heten u van harte welkom op Camping L'Etang de Fouché in het plaatsje Arnay le Duc in de mooie regio Bourgondie Cote d'Or. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht