Bungalows huren in Pescia Romana, Lazio, Italie | bungalow voor 4 personen

Plaats
Lazio (Pescia Romana), Vakantiehuizen Italië
Park
Bungalows huren in Pescia Romana, Lazio, Italie
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Prachtig direct aan het strand en vlakbij Etruskische oudheden gelegen bungalows voor 4 personen te huur op Club degli Amici Camping Village in Pescia Romana in de regio Lazio, Italie. Camping met zandstrand.

Deze prachtig op loopafstand van het strand gelegen Club degli Amici Camping Village Pescia Romana Lazio Bungalows beschikken over 2 slaapkamers met 2-pers. bedden, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met eettafel en stoelen, airco en een goed uitgeruste keuken. Voor buiten beschikt u over een overdekte houten veranda met tuinmeubilair.

Club degli Amici Camping Village beschikt over meerdere type vakantiehuisjes. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Als gast van deze Club degli Amici Camping Village Pescia Romana Lazio Bungalows heeft u o.a. de beschikking over een bar, restaurant met typische gerechten van de Maremma en vis- en pizzaspecialiteiten, campingwinkel, theater voor avondvoorstellingen en een speeltuin voor de kinderen. In het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig.

De Club degli Amici Camping Village Pescia Romana Lazio Bungalows zijn gelegen op Club degli Amici Camping Village direct aan zee op het platteland van Toscane - Lazio en op enkele kilometers van artistiek en cultureel interessante centra uit het Etruskische tijdperk. Breng ook eens een bezoekje aan de gezellige havens van Porto Ercole en Porto Santo Stefano.

Een houten brug en een klein pad omringd door het onaangetaste Mediterraanse natuur, maken de toegang tot het strand mogelijk. Het strand, zeer groot en met fijn zand is uitgerust met parasols, zonnebedjes, kano's en waterfietsen. Voor liefhebbers van zeilen en surfen is deze camping een aanrader !

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie bungalows op Club degli Amici Camping Village in Pescia Romana in de regio Lazio (Rome) in Italie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht