Bungalows huren in Montalto di Castro, Maremma, Lazio, Italie | bungalow voor 4 personen

Plaats
Lazio (Montalto di Castro, Maremma), Vakantiehuizen Italië
Park
Bungalows huren in Montalto di Castro, Maremma, Lazio, Italie
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op een park met veel voorzieningen en direct aan het strand gelegen bungalows voor 4 personen te huur op California Camping Village in Montalto di Castro, Maremma, Lazio, Italie. Camping met zwembad en zandstrand.

Deze zeer fraaie California Camping Village Montalto di Castro Lazio Italie Bungalows beschikken over een slaapkamer met een 2-pers. bed, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met twee (1-pers. slaap-)banken, tafel, stoelen, airco en een goed uitgeruste keuken. Voor buiten beschikt u over een knusse veranda met tuinmeubilair.

California Camping Village beschikt over meerdere type vakantiehuisjes. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Als gast van deze California Camping Village Montalto di Castro Lazio Italie Bungalows heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt California Camping Village over een prachtig zwemparadijs (met 'strand-effect') met leuke waterspellen, tennisbanen, jeu de boules banen, voetbalveldje, boogschieten, fitness apparatuur, reuzen damspel, bar, restaurant, pizzeria, campingwinkel en miniclub.

Het strand en de zee bieden uitgebreide mogelijkheden. Zo kunt u er prima zeilen, snorkelen, windsurfen, waterfietsen en kunt u met uw eigen boot of kano de zee op gaan. Daarnaast biedt de mooie omgeving prima wandel- en fietsmogelijkheden en u moet ook zeker even een dagtripje het binnenland in maken. Rome bezoeken is ook goed te doen want deze geweldig mooie stad ligt slechts op 100km. afstand en is via de Via Aurelia goed te bereiken.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie bungalows op California Camping Village in Montalto di Castro in de regio Maremma, Lazio in Italie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht