Bungalows huren in Lakselv, Finnmark, Noorwegen | bungalows voor 6 - 8 personen

Plaats
Finnmark (Lakselv), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Bungalows huren in Lakselv, Finnmark, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Werkelijk schitterende bungalows voor maximaal 8 personen te huur op Camping Stabbursdalen Resort in Lakselv, Finnmark, Noord Noorwegen. Camping Noorderlicht.

Deze prachtige Camping Stabbursdalen Resort Lakselv Finnmark Bungalows beschikken over 3 / 4 slaapkamers, 2 badkamers met douche, wastafel en toilet, een ruime woonkamer met sofa, stoelen, tafel, flat screen tv, open haard, WIFI en een mooie goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast, vriezer, oven en waterkoker. De bungalow beschikt over vloerverwarming.

Voor buiten beschikt u over een overdekte veranda met tuinmeubilair. Camping Stabbursdalen Resort beschikt over verschillende soorten bungalows en hytter. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's en prijzen.

Als gast van deze Camping Stabbursdalen Resort Lakselv Finnmark Bungalows heeft u de beschikking over een restaurant, een aantal speeltoestellen, een barbecue/grillplaats, sauna, WIFI en er zijn goede vis-, wandel- en fietsmogelijkheden. In de winter kunt u er langlaufen en er is apres-ski.

De Camping Stabbursdalen Resort Lakselv Finnmark Bungalows zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. Camping Stabbursdalen Resort ligt iets ten noorden van Lakselv aan de zalmrivier Stabburselva en dichtbij het mooie Porsangerfjord. Het naast gelegen Nationaal Park Stabbursdalen is een paradijs voor wandelaars. Aangezien Stabbursdalen Resort het gehele jaar geopend is, zijn de bungalows een perfecte plek om het Noorderlicht te aanschouwen. Daarnaast is er op de camping een heuse Nordlyskerk (Noorderlicht kerk) gebouwd !

Wij heten u van harte welkom in deze prachtige bungalows op Camping Stabbursdalen Resort bij het plaatsje Lakselv in de regio Finnmark in Noord Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht