Bungalows huren in Hunfeld, Hessisches Bergland, Hessen, Duitsland | bungalow voor 5 personen

Plaats
Hessisches Bergland, Hessen (Hunfeld), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Bungalows huren in Hunfeld, Hessisches Bergland, Hessen, Duitsland
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op slechts 250m. van 2 golfbanen gelegen bungalows voor 5 personen te huur op Camping Knaus Hunfeld-Praforst in Hunfeld, regio Hessisches Bergland, Hessen, Duitsland. Camping bij golfbaan.

Deze karakteristieke Duitse Camping Knaus Hunfeld Praforst Hessisches Bergland Bungalows beschikken over 3 slaapkamers, 2 met een 2-pers. bed en 1 met een 1-pers. bed, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met sofa, stoelen, tafel en een goed ingerichte keuken met kookplaat, koelkast, oven en koffiezetapparaat. Voor buiten beschikt u over een overdekte veranda met tuinmeubilair.

De Camping Knaus Hunfeld Praforst Hessisches Bergland Bungalows zijn prachtig midden in de natuur gelegen op slechts 4km. van het centrum van Hunfeld. Op slechts 200m. afstand liggen 2 golfbanen (9- en 18-holes). Een restaurant ligt op 200m., een supermarkt op 6km, een bushalte op 400m., een station op 4km. een zwembad (overdekt en buitenbad) op 4km., tennis op 4km. en een manege op 3km. afstand.

Camping Knaus Hunfeld Praforst beschikt over een receptie, speelruimte (binnen), kinderspeelplaats en winkel. Het op 200m. afstand gelegen restaurant beschikt over een buitenterras, midgetgolf, beachvolleybalveld en trapveldje. De camping ligt in een rustige omgeving aan de Praforstervijver welke uitstekend geschikt is om te vissen. Verhuur van boten tegen betaling.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op Camping Knauf Hunfeld-Praforst in Hunfeld in de mooie regio Hessissches Bergland, Hessen, Duitsland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht