Bungalows huren in Deiva Marina, Cinque Terre, Ligurie, Italie | bungalow voor 5 personen Cinque Terre

Plaats
Ligurië (Deiva Marina), Vakantiehuizen Italië
Park
Bungalows huren in Deiva Marina, Cinque Terre, Ligurie, Italie
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op slechts 3km. van zee en met een gratis shuttle bus naar/van het station gelegen camping met bungalows voor 5 personen te huur op Valdeiva Camping in Deiva Marina, Cinque Terre, Ligurie, Italie. Camping met zwembad bij Cinque Terre.

Deze Valdeiva Camping Deiva Marina Cinque Terre Ligurie Italie Bungalows beschikken over 5 slaapplaatsen (verschilt per bungalow), een badkamer met douche, wastafel, bidet en toilet, een woongedeelte met tafel, stoelen, verwarming, WIFI en tv-satelliet en een goed uitgeruste keuken met een grote koelkast met vriesvak, kookplaat en oven.

Voor buiten beschikt u over een terras/veranda met tuinmeubilair en over een parkeerplaats. Valdeiva Camping Deiva Marina Cinque Terre Ligurie Italie beschikt over meerdere type vakantiehuisjes: caravans, mobilhomes en chalets. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Als gast van deze Valdeiva Camping Deiva Marina Cinque Terre Ligurie Italie Bungalows heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Valdeiva Camping Deiva Marina over een mooi zwembad met ligstoelen en zonneterras en verder over een restaurant, snackbar, pizzeria, bar, minimarkt, enkele speeltoestellen, tafeltennis en fietsverhuur.

De Valdeiva Camping Deiva Marina Cinque Terre Ligurie Italie Bungalows zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen.
De camping ligt op ca. 3 km. van de plaats Deiva Marina waar u een mooi zandstrand aantreft. Vanuit Deiva Marina kunt u met de trein of boot naar de Cinque Terre, Portovenere of Portofino. Valdeiva Camping biedt het gehele jaar een gratis shuttle bus van en naar het treinstation in Deiva Marina.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze bungalows op Valdeiva Camping in Deiva Marina bij de Cinque Terre in de regio Ligurie (Bloemenriviera) in Italie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht