Bungalows huren in Dassia, Corfu, Ionische Eilanden, Griekenland | bungalows op Corfu voor 4 personen

Plaats
Ionische Eilanden (Dassia, Corfu), Vakantiehuizen Griekenland
Park
Bungalows huren in Dassia, Corfu, Ionische Eilanden, Griekenland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op een park met zwembad en op slechts 100 meter van strand en zee gelegen bungalows voor 4 personen te huur op Camping Karda Beach in Dassia op het eiland Corfu, Ionische Eilanden, Griekenland.

Deze leuke Camping Karda Beach Dassia Corfu Griekenland Bungalows zijn geschikt voor 2 - 4 personen en beschikken over een slaapkamer, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met een (2-pers.slaap-)sofa, tafel, stoelen, airco en een keuken met kookplaat, koelkast, magnetron en koffiezetapparaat.

Als gast van deze Camping Karda Beach Dassia Corfu Griekenland Bungalows heeft u de beschikking over een fraai zwembad, peuterbad, een restaurant, bar, snackbar, supermarkt, aanlegsteiger, enkele speeltoestellen, tafeltennis en een multisportveld. Camping Karda Beach ligt op slechts 100 meter vanaf het strand en de zee. Wat wilt u nog meer?

De Camping Karda Beach Dassia Corfu Griekenland Bungalows zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. Bij de receptie kunt u scooters huren voor avontuurlijke tochten over het hele eiland, bijvoorbeeld naar het historische Kerkyra met een schitterend plein, of naar het pittoreske Pontikonisi met de Byzantijnse kerk of het Platytera klooster. Het Achilleion, ooit een paleis van Sissi, de keizerin van Oostenrijk, is tegenwoordig een museum met prachtig park en fenomenaal panorama op de baai van Kerkyra.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze leuke bungalows op Camping Karda Beach in Dassia op het prachtige eiland Corfu, 1 van de Ionische Eilanden in Griekenland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht