Bungalows huren in Cologna Spiaggia, Abruzzen, Italie | bungalow voor 4 personen

Plaats
Abruzzen (Cologna Spiaggia), Vakantiehuizen Italië
Park
Bungalows huren in Cologna Spiaggia, Abruzzen, Italie
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op een prachtige locatie direct aan het strand gelegen mobilhomes en bungalows te huur voor 4 personen op Stork Camping Village in Cologna Spiaggia, Abruzzen, Italie. Camping met strand en zwembad.

Deze Stork Camping Village Cologna Spiaggia Abruzzen Italie Bungalows (type B/M) beschikken over 1 slaapkamer met een 2-pers. bed en grote linnenkast, een woongedeelte met eettafel met stoelen, kast, tv, en met twee 1-pers. bedden, ruime badkamer met douche, wastafel en toilet, en een compleet ingerichte keuken. Voor buiten beschikt u over een overdekt terras met tuinmeubilair.

Stork Camping Village beschikt over meerdere type bungalows, appartementen en mobilhomes. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Als gast van deze Stork Camping Village Cologna Spiaggia Abruzzen Italie Bungalows heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Stork Camping Village over een mooi zwembad, een bar, restaurant, pizzeria, supermarkt, bazaar en is er een animatieteam aanwezig in het hoogseizoen. Daarnaast beschikt Stork Camping Village over tennisbanen, beach volleybal, jeu de boules, speeltuin, speelzaal en over een privé strand met strandbar.

De Stork Camping Village Cologna Spiaggia Abruzzen Italie Bungalows zijn een prima uitgangspunt voor het maken van trips in de omgeving. Trek met de auto het prachtige binnenland van Abruzzen in. Of huur een fiets en maak via het fietspad een mooie tocht naar andere badplaatsen als Giulianova en Alba Adriatica. De tal van leuke en gezellige restaurantjes en cafés en de strandboulevard van Cologna Spiaggia zijn lopend te bereiken.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooi gelegen bungalows op Stork Camping Village in Cologna Spiaggia in de prachtige regio Abruzzen in Italië. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht