Bungalows huren in Albinia, Toscane, Italie | bungalow voor 4 personen

Plaats
Toscane (Albinia), Vakantiehuizen Italië
Park
Bungalows huren in Albinia, Toscane, Italie
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Prachtig direct aan zee gelegen bungalows voor 4 personen te huur op Il Gabbiano Camping Village in Albinia bij Orbetello in Toscane, Italie. Camping met zwembad en zandstrand.

Deze fraaie Il Gabbiano Camping Village Albinia Toscane Italie Bungalows beschikken over een slaapkamer met een 2-pers. bed, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met een (2-pers. slaap-)bank, tafel, stoelen, airco, en een goed uitgeruste keuken. Voor buiten beschikt u over een veranda met tuinmeubilair. Deze vakantiehuisjes zijn gesitueerd op schaduwrijke plaatsen vlakbij het strand.

De huurder van deze Il Gabbiano Camping Village Albinia Toscane Italie Bungalows ontvangt tevens een Club Card waarmee u recht heeft op 2 ligbedden en een parasol op het strand, kano's en waterfietsen, toegang tot alle zwembaden en het bubbelbad, parkeerplaats, animatie, sportactiviteiten, avondvoorstellingen, miniclub, juniorclub en speeltuin.

De Il Gabbiano Camping Village Albinia Toscane Italie Bungalows bevinden zich op Il Gabbiano Camping Village gelegen direct aan de zee tussen de baai van Talamone en het voorgebergte van Argentario, aan de voet van een schitterend dennenbos als een kleine gereserveerde en rustig bloeiende tuin, opdoemend in het groen.

Het licht glooiende zandstrand, de omliggende natuur, het centrale gedeelte op de camping met zwembad, bubbelbad, bar, restaurant, campingwinkel, fitnesszaal en de nieuwe gemetselde vakantiehuisjes maken van Il Gabbiano Camping Village de ideale plek waar men een rustige en heilzame vakantie kan doorbrengen met de kinderen.

Wij nodigen u daarom van harte uit voor een verblijf in deze mooie bungalows op Il Gabbiano Camping Village in Albinia, Toscane, Italie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht