Bungalows en Kamers op Camping Benisol - Benidorm - Spanje

Plaats
Valencia - Murcia (Benidorm), Vakantiehuizen Spanje
Park
vakantiehuisje, Benidorm, Valencia, Spanje
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Kamers en bungalows voor 4 - 5 personen te huur op Camping Benisol in Benidorm aan de Costa Blanca in de regio Valencia in Spanje. Zeer goed verzorgde camping met prachtig zwembad.

Camping Benisol is een zeer goed verzorgde camping met veel voorzieningen op ca. 3km. afstand van strand en zee. De populaire stranden van Benidorm - Playa de Poniente en Playa de Levante - en het centrum van Benidorm met de vele restaurants, bar, terrasjes en winkels zijn goed bereikbaar vanaf Camping Benisol. En dat kan ook met het openbaar vervoer, want de bushalte bevindt zich direct voor de camping. Op deze mooie camping in Benidorm zijn gezellige bungalows voor 5 - 6 personen en mooi ingerichte kamers voor maximaal 4 personen te huur.

Bungalows voor 5 - 6 personen op Camping Benisol in Benidorm

Deze mooie bungalows zijn geschikt voor 5 of 6 personen en beschikken over 2 slaapkamers, een slaapbank, een gezellige woon- en eetkamer, een goed uitgeruste keuken en een badkamer met douche en toilet.

Kamers voor 4 personen op Camping Benisol in Benidorm

Deze fraai ingerichte kamers zijn geschikt voor maximaal 4 personen en zijn gelegen bij het zwembad van Camping Benisol. Ze beschikken over een 2-pers. bed en een uitschuifbaar bed voor 2 personen. In de kamer vindt u een badkamer met douche, een keuken met o.a. koelkast en een safe. Het gebruik van het zwembad is bij de prijs inbegrepen.

Wat is er te doen op Camping Benisol aan de Costa Blanca in Spanje

Als gast van deze bungalows en kamers op Camping Benisol in Benidorm hoeft u zich geen moment te vervelen. De camping beschikt over een prachtig zwembad met ligstoelen en kinderbadje, over een overdekt zwembad met jacuzzi en een gezellig restaurant. Daarnaast zijn er diverse sport- en spelvoorzieningen, is er een animatieprogramma en kun je er in de winter bijvoorbeeld Spaanse les, Yogalessen of danslessen volgen. Ook de thema-avonden en Karaoke avonden ("Benisol Got Talent") zijn zeer populair.

Ga terug naar overzicht