Bungalows en Appartementen huren in Moravske Toplice, Noordoost Slovenie, Slovenie | appartement voor 2 - 8 personen te huur

Plaats
Noordoost Slovenië (Moravske Toplice), Vakantiehuizen Slovenië
Park
Bungalows en Appartementen huren in Moravske Toplice, Noordoost Slovenie, Slovenie
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Zeer romantische appartementen en volledige bungalows te huur voor 2 - 8 personen op Sava Camping Terme 3000 in Moravske Toplice in het noord oosten van Slovenie. Bekend vanwege kuurbaden en prachtig zwemparadijs.

Deze fraaie Sava Camping Terme 3000 Appartementen en Bungalows zijn geschikt voor 2 - 8 personen. Ze zijn rietgedekt en beschikken over vier 2-pers. kamers, badkamer met douche en toilet, satelliet-tv, terras met tuinmeubilair en verwarming. De kamers / appartementen kunnen ook individueel gehuurd worden.

In de huurprijs van de Sava Camping Terme 3000 Appartementen en Bungalows is onbeperkt toegang tot de binnen- en buitenzwembaden van Hotel Termal en het zwemparadijs van Terme 3000 inbegrepen.

In totaal heeft u dan de beschikking over maar liefst 14 zwembaden, spectaculaire glijbanen, sauna, restaurants en daarnaast ook nog eens over 7 tennisbanen, 3 badmintonbanen, een voetbalveld, basketbal- en volleybalveld en over een handbalveld. Daarnaast ligt bij Sava Camping Terme 3000 een 18 holes golfbaan.

Als gast van deze Sava Camping Terme 3000 Appartementen en Bungalows heeft u een ongekend aantal mogelijkheden op het gebied van relaxing en gezondheid (kuurbaden). Tel daarbij op dat Sava Camping Terme 3000 in een prachtige omgeving ligt waar u heerlijk wandelingen kunt maken en u heeft uw ultieme vakantiebestemming gevonden.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze romantische appartementen en bungalows op Sava Camping Terme 3000 in Moravske Toplice in het noord oosten van Slovenie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht