Appartementen huren in Verzej, Noordoost Slovenie, Slovenie | appartement voor 2 personen

Plaats
Noordoost Slovenië (Verzej), Vakantiehuizen Slovenië
Park
Appartementen huren in Verzej, Noordoost Slovenie, Slovenie
Personen
Maximaal 2
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraaie appartementen voor 2 personen te huur op Sava Camping Terme Banovci in Verzej in het Noordoosten van Slovenie. Camping met Terme en Wellness. Diverse zwembaden.

Deze fraaie Sava Camping Terme Banovci Noordoost Slovenie Appartementen zijn mooi gesitueerd in een kleine gebouwen met 2-pers. kamers en beschikken over een mooi uitzicht over het Prlekija landschap.

Camping Terme Banovci bestaat deels uit een naturistengedeelte en was daarmee de 1e naturistencamping met toegang tot thermale baden.

Als gast van deze Sava Camping Terme Banovci Noordoost Slovenie Appartementen heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Sava Camping Terme Banovci over een diverse zwembaden en wellnessmogelijkheden als sauna, overdekt zwembad, whirlpool, diverse massages en solariums. Bij de zwembaden treft u ook "watervallen" en glijbanen inclusief lichteffecten. Rondom de zwembaden vindt u diverse zonneterrassen met ligbedden.

Verder beschikt Sava Camping Terme Banovci over een tennisbaan, fietsverhuur en diverse sport- en spelvoorzieningen, restaurant, wifi en interpoint. In het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig.

De Sava Camping Terme Banovci Noordoost Slovenie Appartementen zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. De camping ligt in het centrum van de ongerepte natuur van de regio Prlekija en de omgeving is uitermate geschikt voor het maken van wandeltochten, fietstochten en u kunt er paardrijden.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze fraaie appartementen op Sava Camping Terme Banovci in het noordoosten van Slovenie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht