Appartementen huren in Rovinj, Istrie, Kroatie | appartement voor 3 - 5 personen

Plaats
Istrie (Rovinj), Vakantiehuizen Kroatië
Park
Appartementen huren in Rovinj, Istrie, Kroatie
Personen
Maximaal 3
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op slechts 3km. van het centrum van Rovinj en op een Resort met een prachtig zwemparadijs gelegen appartementen voor 3 - 5 personen te huur op Maistra Resort Villas Rubin in Rovinj, Istrie, Kroatie. Vakantiepark met zwembad en strand.

Deze fraaie Maistra Resort Villas Rubin Rovinj Istrie Kroatie Appartementen (type Premium 5) beschikken over twee 2-pers. slaapkamers, een badkamer met ligbad, wastafel en toilet, een woonkamer met (slaap-)sofa, tafel, stoelen, telefoon, satelliet TV, kluisje en een keukentje met fornuis en koelkast.

Voor buiten beschikt u over een tuinterras met tuinmeubilair. Maistra Resort Villas Rubin beschikt over verschillende type kamers en appartementen, voor 3 tot 5 personen. Kijk even op de site van het Resort voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Als gast van deze Maistra Resort Villas Rubin Rovinj Istrie Kroatie Appartementen heeft u de beschikking over een groot aantal voorzieningen zoals een supermarkt, restaurants, pizzeria, bars, speeltuinen, trampoline, een prachtig zwembadcomplex (met zeewater) met enorme waterglijbanen en bruggen pal gelegen aan zee, (beach)volleybal, tafeltennistafel, tennis, mini voetbalveld, basketbalveld, minigolf en uiteraard een fraai kiezel- en rotsstrand. De zee biedt vele mogelijkheden voor watersport. In het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig.

De Maistra Resort Villas Rubin Rovinj Istrie Kroatie Appartementen zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. De prachtige stad Rovinj ligt op slechts 3km. afstand. De stad is lopend en op de fiets goed te bereiken. Ook andere steden als Porec, Novigrad, Umag en Pula zijn prima te bereiken.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze prachtige appartementen op Maistra Resort Villas Rubin in Rovinj in de regio Istrie in Kroatie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht