Appartementen huren in Podcetrtek, Noordoost Slovenie, Slovenie | appartement voor 2 - 5 personen

Plaats
Noordoost Slovenië (Podcetrtek), Vakantiehuizen Slovenië
Park
Appartementen huren in Podcetrtek, Noordoost Slovenie, Slovenie
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

In een mooie natuurlijk omgeving gelegen appartementen voor 2 - 5 personen te huur in Village Lipa bij Terme Olimia in het plaatsje Podcetrtek, Noordoost Slovenie, Slovenie. Vakantiepark met zwembaden en wellness.

Dit fraaie Terme Olimia Village Lipa Noordoost Slovenie Appartement is geschikt voor 2 - 5 personen en beschikken o.a. over een gezellig woongedeelte, een volledig ingerichte keuken, satelliet tv en telefoon.

De appartementen zijn gesitueerd in Village Lipa wat onderdeel uitmaakt van Terme Olimia. Het gehele complex beschikt over zeer veel voorzieningen waaronder het Aqualuna Thermaal Park. In dit zwemparadijs vindt u vele waterattracties waaronder enorme glijbanen en diverse animatie activiteiten.

De gasten van dit Terme Olimia Village Lipa Noordoost Slovenie Appartement hebben daarnaast de beschikking over het op loopafstand gelegen Terme Olimia met diverse Wellnessbaden, sauna's en massagemogelijkheden. Daarnaast zijn er diverse sportmogelijkheden als tennissen, basketbal, handbal, voetbal of badminton.

De Terme Olimia Village Lipa Noordoost Slovenie Appartementen zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. U kunt er mooie wandelingen en fietstochten maken, bijvoorbeeld langs de bij de camping gelegen Sotla rivier.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze leuke appartementen in Village Lipa in het plaatsje Podcetrtek in de regio Noordoost Sloveniƫ in Sloveniƫ. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht