Appartementen huren in Manerba del Garda, Gardameer, Italie | appartement voor 4 - 6 personen

Plaats
Gardameer (Manerba del Garda), Vakantiehuizen Italië
Park
Appartementen huren in Manerba del Garda, Gardameer, Italie.
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op een kleinschalig park met meerdere zwembaden gelegen appartementen voor 4 - 6 personen te huur op Villenpark Sanghen in Manerba del Garda aan het Gardameer in Italie. Prachtig gelegen vakantiepark met strand en zwembad.

Deze mooie Villenpark Sanghen Manerba del Garda Gardameer Appartementen (type Piano Terra) beschikken over 2 slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en toilet, woongedeelte met (2-pers. slaap-)sofa, stoelen, tafel, satelliet tv, telefoon, kluis, en een goed uitgeruste keuken met o.a. kookplaat en een koelkast met vriesvak.

Voor buiten beschikt u over een parkeerplaats en een tuin met tuinmeubilair. Villenpark Sanghen beschikt over meerdere type vakantiehuisjes en appartementen. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's, prijzen en last-minute aanbiedingen.

Als gast van dit Villenpark Sanghen Manerba del Garda Gardameer Appartement heeft u de beschikking over een groot aantal voorzieningen. Zo beschikt Villenpark Sanghen over maar liefst 3 zwembaden, een minimarkt, bar, restaurant, pizzeria, tennisbanen, kinderspeelplaatsen, WIFI en in het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig.

De Villenpark Sanghen Manerba del Garda Gardameer Appartementen zijn gelegen op een heerlijk park, direct aan het prachtige Gardameer. Villenpark Sanghen ligt aan de westzijde van het Gardameer in een baai niet ver van de prachtige plaats Salo. Het park ligt in een schitterende omgeving en is omgeven door mooie natuur en gezellige dorpjes.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze fraaie appartementen op Villenpark Sanghen in Manerba del Garda aan het Gardameer in Italie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht